Btw!


Btw, filmen som jag, Fanny, Hanna, Ottilia och Kornelia såg. Shutter Island, helt
okej film. Men väldigt svår att följa med i! Fattade ingenting på slutet! ;o

Piteåå ♥

Hej, har just duschat eftersom att jag varit på fotbollsträning. Gick helt okej, förutom att jag har hål i skorna... Men det funkar ju att spela, så jag kommer iaf att klara av piteå!
Nu ska jag äta middag, har inte hunnit göra det än men ska göra det nu, packa kommer jag att göra imorgon eftersom vi far inte förrän fem-sex nån gång. Efter middan typ.

Bjuder bara på någon sommar bild!

Fullproppad dag!

Hanna om Fanny&Hanna:
Vem har sagt att du får lägga in en bild på mig?;)

Men seriöst den där bilden är skit gammal, du får faktisgt ta bort den!

svar: jag tycker den är fin, :]
________________________________________________________________________________

Hej, vaknade vid halv tio sen åt jag lunch vid halv elva, sen for jag till pappa eftersom han fyller år idag, grattis! Snart kommer iaf Hanna, Fanny, Kornelia och Ottilia för vi ska se nån film, kommer däremot inte ihåg vad den heter.. Sen är det fotbollsträning klockan fem, så den slutar halv sju. Efterden kommer jag att packa eftersom att vi skulle tydligen åka till piteå imorgon. :]]
Jaja nu har ni fått min dag.

Haha, omg Alva!

Fanny&Hanna

Hej, komme just hem från Fanny&Hanna, har varit med dom en stund, vi skulle egentligen också vara med Kornelia&Ottilia men dom var såå sega, dom var typ fortfarande i Bygde.. ;o
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kommer vell att ta det lungt och fixa litte grejs till piteå. :]

Haha söt.
Tror tyvärr att jag inte får lägga ut någon bild på Fanny. :(

Hemma från stranden.

Hej, komme hem från stranden för ett litet tag sedan, har iaf hunnit duscha. Ska snart äta. Idag har jag badat, och då menar jag badat, jag och Frida badade rätt länge eftersom vi vänjde oss vid vattnet, sen så har vi alla stekt också. Igår hade jag ju loppis, och då hade jag tre-kvartarmar tröja så mina armar är brunröda där nere och vita däruppe! ;o
och shiit, jag måste hinna köpa en annan bikini innan piteå, haha, som jag inte kommer att hinna.......

Och komentera frågestunden dååh! ;o

Liten update

Hej, ska till stranden snart med Fanny, Hanna och Frida, ska börja gå mot ica nu så jag hinner inte skriva, men jag skriver iaf senare!

620 kr rikare! :D

Hej, komme typ nyss hem från Carro, som jag sagt så har vi ju haft loppis, har iaf fått iväg lite saker som jag inte vill ha kvar. Tjänade kring 620 kr, dom pengarna kommer spenderas i piteå. Taggar som fan, bara några dagar ikvar, jag kommer att fara tidigt på Fredagmorgon vi har första matchen klockan elva så vi måste fara rätt tidigt.
Imorgon kommer jag också ha rätt dålig update eftersom jag ska på stranden men en massa folk sen på kvällen ska jag sova i tält med Kornelia&Ottilia, om jag fåår. ;]

En väldigt gammal bild på Melle.

620 kr rikare! :D

Hej, komme typ nyss hem från Carro, som jag sagt så har vi ju haft loppis, har iaf fått iväg lite saker som jag inte vill ha kvar. Tjänade kring 620 kr, dom pengarna kommer spenderas i piteå. Taggar som fan, bara några dagar ikvar, jag kommer att fara tidigt på Fredagmorgon vi har första matchen klockan elva så vi måste fara rätt tidigt.
Imorgon kommer jag också ha rätt dålig update eftersom jag ska på stranden men en massa folk sen på kvällen ska jag sova i tält med Kornelia&Ottilia, om jag fåår. ;]

En väldigt gammal bild på Melle.

Mobil Blogg nu. Jag och Carro Har Loppis j...

Mobil Blogg nu. Jag och Carro Har Loppis just nu. Det går Vell sådär. Jag tror Carro får mer Sålt för hon Har mer vuxen saker och jag Har bara barn saker. Men jag Har Typ tjänat 350 eller något. Jaja skriver mer när jag kommit hem :)


Kommi håg frågestunden!

Hej, komme just vi hem från Granskär. Vaknade halv tolv så vi komme hem ganska sent, eller senare än planerat, har också blivit förkyld så jag kan/kunde inte vara med på matchen, som var mot mariehem. Hoppas vi vinner. Har inte tagit några kort så jag kan inte bjuda på det. Glömde kameran hemma... Men jag ska iaf skynda mig nu, har typ mycket att göra! Jag och Carro ska ju ha loppis imorgon så då måste jag hitta en massa saker som jag vill ha bort och så måste jag baka, duscha, cykla på affärn och så ska jag på bio ikväll. Komisarie späck.
Jaja nu ska jag skynda mej.

Ni kommer vell ihåg frågestunden?


Hej. Är på granskär nu och har badat i ...

Hej. Är på granskär nu och har badat i havet 2ggr is kallt kan jag lova! Nu ska vi snart äta middag hoppas jag. Är förgävligt hungrig! Skriver kanske Någon mer gång innan söndag. Men jag vet inte. :)


Midsommar

Hej, jag skrev igår men datorn fick damp och då orkade jag inte skriva det igen. Ska iaf snart fara till Hannas stuga så jag ska göra mig klar och packa ner det sista. Kommer att bada as mycket nu i helgen så jag kommer säkert att bli sjuk.. ;] Men jaja. Är oxå as trött för att Sara pratade hela tiden igår kväll, för hon var spidad och då somnade jag inte förrän fyra och så fick jag loc att gå upp klockan halv elva... Men man fick ju veta. ;]] Kommer säkert att mobilblogga någonting i helgen men inte säkert, annars syns vi på söndag.


Ha en toppen midsommar alla!


Sry för den dåliga update

Hej, komme just hem från Ottilia, har varit med henne ett tag. Ska snart ta på mig fotbollskläder eftersom jag har träning klockan fem. Galet varm dag idag, hoppas det blir det imorgon oxå eftersom då ska jag bada i havet, vi kommer fara till Granskär vid lunch tid imorgon, och vi kommer att stanna till på Söndag. Men innan vi far så ska jag nog hinna med ett inlägg till.

En gammal header som jag har haft.


Gammal bild

Godmorgon! vaknade nyss, just nu håller jag på att fixa lappar, och sånt. Väntar oxå på att Ottilias och Carros träning ska sluta. Ska ju vara med Ottilia senare. Har inge mer att skriva så jag skriver mer sedan.

Husvagn

Hej, komme just hem från Ottilia&Carro, eller det var typ en kvart sen. Ska sova i husvagnen med Alva inatt, vi ska se nån film sen ska jag också läsa en tidning och göra massa lappar, som vi ska ha till loppisen, jag och Carro gjorde över 200 stycken och dom har tagit slut, vi har dessutom nästan halva Robertsfor ikvar. Imorgon ska jag vara med Ottilia på dagen och Carro på kvällen, ithink. ;]


haha!! Pallade inte rotera bilden ;]]


Tjaa

Hej, har nyss ätit middag, ska snart cykla till Ottilia så ska vi cykla till Carro. Har inge mer att skriva så jag skriver vell när jag har kommit hem?

vinter bild.


Solit väder (a'

Godmorgon!
Vaknade kvart i tio, ska snart ut och springa, ska bara fixa mej. Efter det skulle jag typ vara med Carro igen. Idag är det faktiskt solit väder. Hoppas det är det på midsommar oxå. För då ska jag bada. :D

Bjuder på nån ful bild, där det var solit väder. Tog den för två en vecka sedan?
Men iaf, kom ihåg frågestunden!

Nu har jag skaffat frågestund


Hjälp mig!?

Håller på att leta en film som jag kan ladda ner, hittar däremot ingen. Hittar bara massa skräckisar, som jag vägrar se om jag är ensam!

Bjuder på en mobil bild när jag såg Kevin Borg.

Onödigt inlägg

Hej, igen. Har absolut inte gjort någonting sedan jag skrev förra inlägget. Bara lyssnat på bästa musiken och inte så mycket mer. Sitter och äter lite glass sen så ska jag läsaa, ;]... Är typ ensam hemma? Ingen aning. Men jag tror mamma är ute någonstanns med Melle och Alva vart sur på mig så jag tror hon gick ut? xD

haha, joo jag vet att jag var het. ;] Måste faktiskt erkänna att jag hade
rätt fint i mitt rum där, inte ett dugg stökigt. ;]

Trååk

Heej, har nyss ätit middag. Vet inte vad jag ska göra ikväll. 98-erna är iaf på match, dom ska möta bjurholm, så hoppas dom vinner nu då. Ska kanske äta lite glass och läsa tidningar ;] hah min hobby?
Näjmen har ju inge annat att göra, ska se om jag får in lite musik på mobilen eller något? Vetinte om jag orkar det, men jag håller iaf just nu på att lyssna på värdens bästa musik! ;O

(mobilbild)
en gammal bild på Freja, grymt gullig!

Godmorgon!

Hej, vakande alldelens nyss, ska snart gå och klä på mig och sånt dära. Filmen jag såg igår var vell inte den bästa jag sett, men inte den sämsta heller. Idag ska jag iaf vara med Carro, tror jag, eller vet jag. Vi ska fixa sånna dära lappar och sånt, till loppisen.

Bjuder på en gammal bild.

Facee

Heej, ska snart se en film som heter Julia, hoppas på att den är bra. ;]
Efter det vet jag inte vad jag ska göra, men läsa några tidningar? Eller något sådant, kanske skriver mer senare eller så blir det imorgon.

Hihi jao, facebild eller? Tänkte ladda upp fler fejs bilder, men det gick inte? ;O

Bästa musiken♥


Om ni har tiitat på Carros blogg så har hon lagt in denna bild, haha. Just nu sitter jag iaf och lyssnar på bästa musiken♥ Var med Carro till lite över halv sex, så vi åt tsm, jag åt kebab och hon nått från kiosken. Ikväll ska jag bara slappa, ska se om jag laddar hem någon film eller något, får se vad jag hittar på.
Skriver vell mer ikväll eller något.

;]

Heej. Just nu sitter jag här med Carro, hos mamma för att mamma&Melle har kommit hem nu. Vi har oxå varit med Ottilia, fast hon for nyss hem. Nu ska vi fortsätta skriva loppis lappar och kolla lite saker som vi ska sälja för vi ska ju ha loppis om en vecka.

Det var Carro som valde bild.

Svar på tal, m.m.

ottilia om 4-1:
sjukt längesen vi hittade på nåt.

Svar: mm, verkligen. Vi måste vara med varandra snart.

____________________________________________________
Godmorgon!
Vaknade vid halv elva. Och ska snart cykla hem till pappa. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, eller kanske? Men jaja det är iaf sol ute så bada kanske? Nämen jag är grymt sugen på att bada..
Jaja ni kan ringa/smsa om ni vill hitta på något?
För jag har galet tråkigt just nu...

Kanske idag! :]

Är hos Carro

Hej, just nu sitter jag hos Carro. Hon har ätit kebbab så jag vart as sugen på det, men jag åt typ ganska mycket av hennes, haha.. ;] Vi håller iaf på att komma på när vi ska ha våran loppis, som vi kanske kommer att ha näst nästa vecka, vi håller på att käna in pengar. Som det dära med kakorna och gräsklipparen. Så vi ska dela på pengarna på slutet. Då kan jag ju skriva hur mycket vi har tjänat. Jaja nu ska jag vara social med Carro.
Skriver mer när jag har kommit hem. Troo jag?

Mobil Blogg nu då :) ska snart ringa Carro...

Mobil Blogg nu då :) ska snart ringa Carro eftersom jag ska vara med henne. Som ni nu märker Har jag hittat min mobil sladd. Så nu får ni ta och Smsa 0738280924 så Smsa för jag ska skaffa gratis nu :)


Genomblöt....


Har just cyklat till mamma för att hämta lite kläder och sånt. Har inte hunnit duscha än men jag ska göra
det nu. Är iaf genom blöt för det spöregnade när jag cyklade....så jag fryser som faan!
När jag duschat ska jag bara chilla tills middagen är, efter middan ska jag vara med Carro.


4-1

Hej, sry för den dåliga updateringen, men jag vaknade imorse och sen åt jag sen var det bara att cykla iväg på match. Matchen gick väldigt bra, vinst med 4-1. Toppen!
Nu ska jag iaf snart cykla till mamma för att duscha, hon kanske kommer hem imorgon, och om hon har tur ikväll. Men det blir troligtvis imorgon eftersom att Melle hade/har en kraftig lunginflammation.

ett tag sen.

Dopet

Heej, just nu sitter jag hos mamma. Har ganska nyss kommit hem från dopet. Jag och Alva ska sova här inatt, fast mamma är borta. Alva har iaf en sovaöver kompis,... Dopet var iaf helt okej. Fast alla barn som var där var vid 1-5 år så dom sprang omkring och lekte hela tiden. Men nu ska jag gå och spela sims, det var ett tag sedan.

Jag saknar Melle...♥

Hörnefors


Har just gjort mig klar till dopet, håret är rätt ofixat men jag orkar inte fixa det heller. Vi far iaf vid två tror jag, när jag kommer hem vet jag inte men vi ska iaf till Hörnefors, tror jag? Jaja, skriver mer när jag har kommit hem,.


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade vid tio av att mamma ringde, hon är ju på sjukhuset med Melle. Han har lunginflammation (stavning!?) så dom ska stanna en till natt... Men jaa, nu snart ska jag iaf cykla hem till mamma för att hämta några grejjor som t.ex. Frida tidningen, dop klänningen, och pengar. Hon är inte hemma men jag har ju en nyckel. Skriver vell mer före dopet tror jag men jag vet inte. Ni får vell se när jag skriver nästa gång.


Stackars, ♥
Btw: det spöregnar verkligen ute....


Godnatt folket

Godnatt? Ska typ gå och se nån film nu, kommer förmodligen att somna medans jag ser, jag ska se någon film som heter dumpa honom, Har ingen aning om ifall den är bra eller dålig, men jaa, skriver mer imorgon men när vet jag inte. Antingen innan eller efter dopet. Tror jag.


Saknar denna sötnos♥


Ella

Heej, just nu sitter jag hos pappa. Jag och Alva ska sova här för att Melle och mamma är på akuten, Melle är sjuk. Inte allvarligt sjuk men dom ska iaf sova där. Idag började jag med att vara med Carro vi sålde kakor´, dom som vi bakade igår. Det gick vell sädär. Sen komme Josefin, och då var vi med henne. Sen skulle jag hem och äta. Efter middan var jag först med Josefin&Carro sen kom Hanna&Fanny också. Men nu ska jag och Alva spela spel så hejdå. Kommer att ha ganska dålig update imorgon för att vi ska på doop, kusinen Ella ska döpas.


Melle

Just nu är jag barnvakt till Melle, jag orkar inte skriva nu så jag skriver mer ikväll. :]


:]

Hej igen, ska snart vara med Carro, eller hon kommer om typ fem minuter. Så jag ska skynda mig att äta frukost nu.

Omg! (L)

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade vid kvart över åtta. Eller jag vaknade förts vid halv fem och var as pigg men jag somnade om sen vaknade jag av att Melle pratade i telefån med Anders. Idag ska jag ju vara med Carro, hon kommer vid halv elva. Vi ska fortsätta tjäna in pengar. Vet kanske vad jag vill köpa av pengarna, men inte säkert. Jaja jag har iaf hittat sladden till kameran så nu bjuder jag på lite bildeR.

<----Min Carro---->


Sen målade vi med nagellack på ett papper.
Det är från i Måndags.

Sen en bild när jag hade rätt tråkigt.

Sen så fick jag&Carro tårta oxå.


Sen så några väldigt suddiga bilder som jag tog när jag var ute med Alva.
Jag bjuder på dom suddigaste. ;]


När jag och Carro bakade, det skulle bli vanliga
hårda kakor fast vi följade inte receptet utan vi gjorde på vårat eget sätt
så det blev småa muffins.


Jag försökte ta en outfit bild på mig idag men det gick inte så bra..

OMG! så grymt ful,

Lovee

Hej, igen. Bloggade för typ en halv timma sedan men what ever? Har egentligen ingenting att skriva men jag har tråkigt så. Har iaf duschat nu, duschade så att varm vattnet tog slut så jag fick duscha av mig tvålen i kallt vatten. Inte speccielt härligt. Ska iaf ta en isglass nu eller nått? Sen ska jag försöka läsa ut Frida sommar special. Kanske skriver mer i kväll men annars imorgon. Imorgon ska jag troligtvis vara med Carro och vi ska fortsätta käna in pengar.

Åhh (L)

Träning

Heej, komme hem vid sju från träningen och då satte jag mig och åt middag. Träningen gick helt okej, jag, Carro och Ottilia hade tänkt att stanna och vara med på killarnas träning, Linn Ö och Sofia skulle oxå stanna. Men jaja, Ottilia skulle sova hos Kornelia så hon skulle fara dit och Carolina skulle få gäster. Och då orkade inte jag heller stanna. Men vi kanske stannar nästa Torsdag?
Jaja ska iaf duscha nu, sen vet jag inte vad det blir.

Jag rekomenderar denna film! :] För dom som vågar...

Paranormal activity


Komme just på vad filmen hette, som jag och Carro, Fanny och Hanna
såg. Paranormal activity, seriöst den äckligaste filmen  jag sett!
_______________________________________________________________________________________________

Carro har farit hem nu, vi har ju somsagt sålt kakor, haha. Det gick vell sådär, man tjänar dirre inte så mycket på att sälja kakor, speciellt inte om man säljer dom för 2 kr styck. Men vi har ju klippt gräset också så. Ska ju på träning om en timma så jag ska göra mig iordning till den.

Duktiga flickor :]

Heeje, sry för den dåliga update idag, men jag och Carro har och är duktiga, vi har klippt gräsmattan och nu har vi bakat, vi ska sälja dom (;]) Dom vart as goda, vi följade inte dirre receptet, så jaa, strössel ist för nötter.
Jaja, nu ska vi ut och sälja kakor!
Ni får bilder senare, tror jag. Har ju träning klockan fem idag igen.

Aww, glad? :]

Film :]]

Tjatja, sitter hos Carro nu, vi har nyss kommit hem från att ha varit med Hanna och Fanny, somsagt så har vi ju sett en skräckfilm, minns inte vad den hette, men det var någon spök film och så filmade dom med nåh riktiga kameror,?
Jag började iaf att grina två gånger, haha inte skratta! Men det var verkligen hämskt. Jaja nu ska jag vara social med Carro, skriver imorgon när jag kommer hem, ni får ingen bild eftersom jag är hos Carro nu.
Sovgott folket! :]]

Carro

Ska dessutom sova hos Carro idag med. :]

Tjao!

Hej, kom just hem från träningen, var inte så spec rolig träning, alla var sura förutom vissa.
Ska iaf skynda mig att duscha nu för sen så ska jag, Fanny, Hanna, Carro, Ottilia ochb Kornelia se filmen. Eller vetinte om det blir alla dom som ser den. Skriver mer sedan eller imorgon.

Som ni ser så är det en väldigt suddig bild!

Cody Simpson (L)

Hej, igen. Sitter och lyssnar på Cosy simpson. (.♥.) Träningen börjar klockan fem så jag och Carro ska följas dit.
Somsagt så ska jag fara hem och duscha efter träningen sen far jag till Hanna. Där ska jag, Hanna, Fanny och Carro se en film, minns inte vad den hette men som jag skrev i förra inlägget så är den läskig, kan ju skriva vad den hette efter jag sett den. Jaja, väldigt onödigt inlägg, men what ever?

(L)(L)(L)(L) (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

Träning

Hej, kom just hem från Carro, vi har varit där, Hanna var också med, vi köpte mjukglass sen spelade vi kort. Sen for jag hem eftersom vi har träning klockan halv fem.
Efter träningen ska jag duscha sen se en film med dom, vi skulle se nån läskig film, eller det var vad Hanna sa iaf.

Onödigt inlägg.

Heej! har nyss ätit frukost och ska bara göra mig iordning sen ska jag och Hanna till Carro. Åhh jag vill bada!

En gammal vinterbild på Alva.

Godmorgon!

Tjatja, vaknade nyss, eller det var Alva som väckte mig.. Jag var klar vid halv ett nån gång igår., Fast man kan ju inte säga att jag satte på lösnaglarna fint.. Nu ska jag iaf ringa Carro&Hanna, sen ska jag fixa mig, och sen vara med dom. Det är faktiskt soligt ute, så jag ska se med mamma om jag kan bada nått idag, förmodligen inte men...
Har iaf träning ikväll. Så var berädda på en rätt dålig update.

Har på mig min grönrandiga tröja som jag köpte i stan i mondags, det
är en kill tröja, men jag bryr mig inte så hårt, ska också ta på mig mina
as cola brillor. Tror jag!

Nagellack + Jordskalv

Heej, har nyss målat mina riktiga naglar. Men dom vart verkligen as fula så jag ska ta bort det och sen ska jag göra nått typ av handbad, sen ska jag tvätta lösnaglarna. Sen blire vell till att sova, eftersom klockan redan snart är halv tolv. Men jaja, ska nog hinna med det jag ska göra. :] Förresten kände ni gjordskalvet. Jag satt och spelade ett spel med Alva när det helt plötsligt började skaka.

Btw: Min lillasyster har typ börjat blogga igen, så ni kan ju kolla den.
Alvapallvas.blogg.se . Vet inte om hon kommer att blogga så mycke men
annars kan jag ju hjälpa henne? ;]

Flickan

jenny om Ig, eller G.?:
aaa !! älskar dom <3 ska typ köpa rosa eller blå... beror på!! hur mkt kostar dom ungefäär??

Svar: Haha ;] Där jag köpte dom kosstade dom 50, fast det beror ju på vars man köper dom. ;] <3
___________________________________________________________________________________

Tjaaao, har nyss sett klart en film, flickan hette den, var vell inte den bästa filmen jag sett, men 
inte den sämsta heller. Nu ska jag iaf gå och spela något spel eller nått. Imorgon ska jag vara med Carro&Hanna tror jag, vet inte vad vi ska göra men något blire vell. Jag vill bada, men det kommer
vell att regna imorgon som vanligt... Regnade igår och lite granna idag.
Hittar inte heller laddaren till min kamera, men jag ska försöka hitta den till imorgon. Därför får ni inte bilderna nu. Sorry! Fast det är egentligen inget att se för min kamera suger och då blir det bara fula bilder.

Jaa, den filmen såg jag, den får två av fem.

Ig, eller G.?

Heej, har just städat klart och ätit middag, nu är jag entligen klar med rummet, fast om jag skulle få betys skulle det nog vara bara vara G , eftersom det tog en massa tid, jag förstörde dammsugaren, ( tror jag, jag råkade suga in en klubba, sen fick varken jag eller mamma ut den. xD ) och så städade jag bara in sakerna slarvigt i ett skåp. Haha ett opsäkert G då, eller kanske till och med IG? Men jaja ska inte skriva mer om det nu.
Nu ska vi iaf fara och hyra en film, skriver mer ikväll, då får vi troligtvis också några fulaa bilder som jag har tagit.

Ikväll ska jag också läsa Frida sommarspecial. :]

Måste städa..

Heej, har just varit ute lite granna, ska snart gå och städa rummet, eller jag måste det för det är verkligen as stökigt! Sen blir det vell middag, sen ska vi hyra en film och se, vetinte vad det blir, men kanske den dära JULIA eller något?

Den?, näe jag vet inte men vi får vell se, bjuder på lite bilder senare.

Svar på tal!

jenny om Hemma från stan.:
Hur mkt köper du?? HUR MKT PENGAR HAR DUU??
:OOOO
men jag älllsskar dom där helgröna brillorna.. med typ streck ... ska
köpa såna :)) om ja
får tag på
dom!! vars fick du dina??

Svar: Haha, jag har nyss fyllt år så jag hade litte pengar, och nu
har jag bara
1000 kvar.. ;(
Men jaja, får vell försöka att tjäna lite granna. :] Haha joo dom är
steek,
dom finns i Umeå överallt
på torget. :] Fast jag köpte dom i Åsele.
____________________________________________________________________________________
Kommit hem från Carro nu, nu ska jag fixa mej, sen ska jag gå ut. :]
Bjuder på lite bilder senare. :]

Gröna brillor är najs! ;]

Snart Carro

Tjatja!
Har nyss packat det jag ska ha med mig till Carro. Kameran ska med så ni kan ju förvänta er på bilder imorgon.
Nu ska jag upp och äta sen ska jag he på lösnaglarna. Hon har också på sig lösnaglar. Det var därför jag köpte dom.
Skriver kanske hos Carro men mest troligt inte. Annars så skriver jag imorgon.

Verkligen en ful bild, men den får duga!

Hemma från stan.

Hejhej.
Komme just hem från stan, har ju varit där med Carro idag, allt var roligt utom att det regnade... Menmen.

En bild på vad jag köpte;
*Två kill tröjor.., men what ever? från Kappahl.
*Ett par solglasögon bara från torget.
*Frida extra tidning. Minns inte vart jag köpte den,.
*Lösnaglar från Åhlens.
*Genonskinligt nagellack från Åhlens.
*Grönblått nagellack från Åhlens.
*Vitt nagellack från H&M.
*Hårspray från H&M.

Solglasögonen på närmare bild, haha as heta ju! Sen en bild på  alla
mina brillor bara för att jag diggar dom!

____________________________________________________________________________________________

Ikväll ska jag också vara med Carro, eller jag ska sova hos henne, vi ska iaf ut och springa, sen ska vi också ta en massa bilder tror jag. Så jag skriver vell innan jag far eller så imorgon.

Stan imorgon!

Hej, kom hem vid halv nio. Matchen gick vell sådär, 2-2. Men dommaren sög verkligen! Men jaja, skit samma.
Imorgon ska jag iaf fara  till stan med Carro klockan nio så jag ska fixa fram pengar och sådant, ska också hinna duscha innan jag ska sova, kommer bli en rätt tidig kväll för jag måste typ stiga upp halv åtta i morgon. Fast kul kommer jag att ha!

Förra gången jag var i stan köpte jag det hära. Undra om jag kommer köpa mer imorgon eller inte? Kommer inte heller hinna blogga innan jag far till stan så ni kan ju förvänta er på dålig uppdatering!

Taggad på match.


Hejhej! Som ni ser så är jag redan taggad på match fast det är två timmar ikvar. Eller jag har haft match tröjan på mig hela dagen. Klaga inte heller på bilden, som ni ser mina ögon eller iaf ett öga helt missbildat ut... Men jaja jag bjuder ändå. Idag har jag seriöst inte gjort någonting, bara varit hemma.. Har iaf fått reda på vars jag ska vara på midsommar, jag ska troligen vara på Granskär där Hanna,Joel och Fanny b har sin stuga. Så då blir det att bada i havet, som jag taggar!
Vad ska alla andra göra på midsommar?


Fint väder

Tjatja! Har nyss sjungit singstar, haha jag ägeer verkligen!? Nech men. Nu ska jag iaf packa grejjerna till mamma, eftersom jag ska till henne ikvälll. Sen ska jag vell äta lunch. Efter lunchen blire vell att gå ut eftersom det är väldigt fint väder ute. :]


Härligt att det inte är någon skola imorgon! :D


Yeeah?

Godmorgon!
Vaknade typ vid sju... Vetinte varför men jag gick och la mig ganska tidigt igår. Var grymt trött. Det var vell för att jag hade sovit i tält? ;]
Men jaja, klockan fyra ska jag iaf fara på match, den börjar vid sex? I umeå. Innan matchen vet jag inte vad jag ska göra men det blir vell någonting. :]

Gammal ful bild..

Chokladpudding

Sådär ja, nu håller jag på att göra chokladpuddingen. Den är inne i kylen nu så jag väntar på att den ska bli klar. När den är klar ska jag välja en film och se, fast först sjunga singstar lute. ;]


Bilden är tagen från google.


Hemma kväll.

Hej, igen. Har just kommit hem från affären, har köpt chokladpudding och grädde så nu ska jag mummsa det ikväll, ska också se en film. lir bara en vanlig hemma kväll. :] Har också hämtat benskydd och matchtröjan som var hos mamma. Eftersom imorgon är det match. I ume, eller vars det var?

Dessutom så grattis Josefin i efterskott :) , och grattis igen Frida. :]


aww :]


Sry

Hej, sorry för att jag inte har skrivit idag, men jag kom hem från Hanna vid ett och sedan dess har jag och Fridaa sjungit singstar. Haha, :]] Orkar inte skriva något om igår, för jag ska snart fara på affärn och köpa chokladpudding till ikväll.



Btw: Grattis Frida :D ♥


Packaa

Tjaa!

Ska börja packa det jag ska ha me mig till Hanna snart, har hämtat grejjerna hos mamma så jag ska bara packa ner pengar, tandborste och sånt dära grejjs. Efter packningen så ska jag vell äta, om maten blir klar nån gång? Sen far jag vell till Hanna?  :]


Jag just nu, klaga inte på mina uppspärrrrade ögon... ;]


:]

Tjatja!
Ska snart fara till mamma och hämta sovsäcken och lite granna, tills ikväll då vi ska sova tält.
Det skulle typ bara bli Jag,Hanna,Fanny,Joel och Felix. Kanske Linus, venne?
Men jaja, skriver mer ikväll eller imorgon.


Skolavslutningen.

Heej, nu ska jag berätta om min dag, som den har sett ut och kommer se ut.
Det började med att jag kom till klassrummet och då fick vi alla i klassen fika och glass, vi körde också en stadslek, fast vi hann inte avsluta den. Klockan halv tio så började vi gå mot kyrkan, först skulle vi tjejer från 6an sjunga en låt, som alla flickor gör när dom går i 6an. Gick vell sådär, jag skrattade lite för mycket när vi sjöng. Sen när det var våran tur att sjunga med klassen, skrattade alla, spec åt Nino & Linus. ;]
Haha aja efter skolav så for jag och Carro och köpte mjukglass, fast jag hann bara göra det med henne för just efter det skulle jag, pappa och Alva köpa pizza. Fast jag orkade inte ens halva..Som vanligt..
Har tyvärr  ingen bild på klassen :( men ni får iaf en webb bild :]

Den kommer se ut så hära:
Bara att chilla fram till middagen, måste iaf vara ute för att det är grymt fint väder ute. Efter middagen blir det att sova i tält med Fanny,Hanna,Joel,Felix,Linus,Jonte och Eken. Eller jag tror att det blir dom jag sover med, kanske uppdaterar mer ikväll men jag vet inte.


Vi fick oxå en grej, som alla i klassen har fyllt i, typ vad man gillar att
göra och massor, tyvärr så är det vissa som har skrivit väldigt löst så
att man inte ser vad det står.. Sen så fick vi också 235 kr, som var kvar
från klassrese pengarna. Sen vann jag också godis för att jag hade läst
10 böcker. ;]


Nervös!

Godmorgon!
Är typ nervös inför skolavslutningen, för att vissa i klassen ska klä ut sig och gå fram och sånt, jag & Maja ska vara madicken, vi ska inte vara utklädda men jag ångrar mig verkligen, jag kommer inte att våga göra något som jag egentligen ska göra. Men man kan ju hoppas, och om inte hon är nervös ska inte jag heller vara det!

Jaa, som ni ser så vet jag inte vad jag ska ha för smink eller frisyr, så
det blir det vanliga. Har inte heller bytt om, fast det ska jag snart göra.
Skriver mer idag. :]


:]]

Sitter och lyssnar på den vanliga, Cody Simpson♥. Har iaf varit med Hanna,Fanny och Frida ikväll,
vi var först bara och cyklade runt sen for vi och såg på killarnas träning. Dom äger, men deras tränare typ ändå skäller ut dom. ;]
Nu ska jag iaf fortsätta lyssna på musik, kolla andras bloggar, ta en alvedon för jag har verkligen ont i huvet, sova. Måste ju vara pigg i morgon på avslutningen!

OMG! (L)


Cody Simpson♥

Hej kom just hem från Carro&Malin for till dom vid tio i två, sen så åt vi hos Carro oxå. Just nu sitter jag och lyssnar på ♥Cody Simpson♥. ska snart vara med Fanny,Frida och Hanna. Taggar som fan till i morgon! Vi kommer verkligen att äga! Kanske skriver mer ikväll, vet inte men om inte så godnatt. :]]

(LLLLLLLLLLLLLLLLLL)


Fotboll hela dagen. :]

Hej komme just hem från skolan/planen, har vell gått sådär bra, först mötte v fyrorna, och dom fick 2 handikapp mål, men vi sköt sex stycken så vi vann mot dom. Sen vid halv elva mötte vi femmorna, dom hade ett handikapp mål. Sen sköt vi två stycken och dom två stycken och då då vann dom... Pågrund  av att dommaren sög... Har iaf varit en as chill dag, fast jag kunde inte äta något i matsalen för jag hade as ont i huvet och magen... Kommer säkert oxå vara hes i morgon för jag har skrikit mycket, på killarna i klassen, och dom vann faktiskt hela alltet. :]
Vi slutade iaf vid halv ett men jag och en massa andra stannade och spelade fotboll, i typ en kvart? xD

Ska snart gå och duscha sen blir det vell bara att chilla, kanske ska köpa
en ben&jerrys? Är ju faktiskt solit ute. :]


Katten

Godmorgon!
Vaknade vid sju, och sen dess har jag kollat lite bloggar och fixat mej. Bara frukosten som är kvar.


Och en närmare bild på fejset, och bara så ni vet så tar vi inte det hära
seriöst, men man kan ju alltid hoppas på en vinst mot fyran iaf. :]


Godnatt ;*


Kommer snart att lägga mig, måste vara pigg i morgon, vet däremot

inte om jag kommer somna, är inte spec trött..


Suddig bild, menmen...


Jaa? Min outfit imorgon. Ungefär, kommer att ha nå kajal grejj i fejset
för vi ska ju likna katter. (kommer en bild imorgon, troligen. :])

Nu ska jag iaf fortsätta lyssna på musik och kolla vidare på andras bloggar,
som ni ser så har jag lagt in en hel del nya länkar. :]

Yey dag :]]

Kom nyss hem från träningen, ska snart gå och duscha.
Fast först ska jag berätta om dagen, som har ägit (Y):

Först cyklade jag till skolan, sen när vi började, så skulle vi städa, jag städade min bänk sen tog jag och
Fanny och Rebecka rast, Frida kom sen också, vi hade iaf 45 min rast, fast man skulle ha 15. ;]
Sen städade/gick runt och tråkade vi ( alla ).
Sen när klockan var lite över elva så kom Jonte&Ekens mamma och bjöd på pizza och cola. Våran lunch. (Y)
Sen fortsatte vi att städa sen fick vi spela fotboll oxå, eftersom i morgon äre fotbolls grejjen. Yeeh hejja 6an!
Bjuder vell i morgon på en bild innan jag far, kanske, för vi ska se ut som, katter typ. :]]


Efter duschen ska jag kanske vara med Hanna&Fanny. vet inte än. :]


Ingen bild

Ingen bild i det hära inlägget, sorry för det.
Men det är för att jag har rätt brottom, träning om tjogo min och jag har inte börjat klä mig än.
Skriver mer om skolan sen ikväll, efter träningen tror jag. :]

Kommit hem

Kom just hem från Hanna & Fanny, vi har typ varit ute och fått en massa bladlöss på oss sen har vi oxå
spelat kort, jag vann hela tiden, stolt är jag! :]
Ska iaf gå och duscha nu, skriver mer i morgon.

9c

Var bara tvärt och kollade på brännbollen, cyklade typ bara förbi, eller ja, kanske fem eller tio min.
9c vann iaf, Fridaas lag. yey. ;] Fast dom förlorade ju mot lärarna så. (;

Sen ska jag kanske ut och springa med Frida, beror på. Kanske, kanske inte. Ska kanske också vara med Fanny,Hanna och Frida, men jaa jag vet inte.


Galet suddig bild, men whatever!?


Chill dag

Hej, slutade skolan vid halv två, idag har det bara varit en chill dag.
Först hade vi svenska och då körde vi bara en massa lekar, sen hade jag spanska och då körde vi också bara massa lekar, sen var provet...Det gick inte så jätte bra kan jag ju säga..Men jaja, vem bryr sig?
Sen vare lunch och efter det no/so sen vare egentligen no/so igen fast vi fick gå och spela fotboll ist.


Ska kanske snart fara och se brännboll, var egentligen tänkt att
jag bara skulle lämna väskan hemma, fast jag bjuder nu på ett
inlägg.


Hjälp meej!

Sitter hos mamma nu, ska försöka hitta en bild till tobaksfriduon, men det går inte bra!
Kommer snart att välja en ego bild, eftersom jag inte hittar nån annan.... Vill inte heller ta en fejs bild.
Men jaja...


Vem vet? Men asså då känner jag mig as ego, men jaja, jag bryr mig
inte nu.

SRY!

Har inte hunnit blogga någonting idag, för jag har varit på skolan, som vanligt sen efteråt var jag med Fanny&Hanna. Vi gjorde en massa roligt, cyklade och hoppade studsmatta, som ex.
Håller på att plugga till provet som är i morgon, men orkar inte ta det seriöst, är ingen som kommer göra det så varför ska jag då det? Försöker oxå hitta min mobil laddare som är borta! Funderar på att köpa en ny mobil eller något för jag hatar verkligen den jag har!
Snart ska jag iaf vara med Fanny&Hanna igen, så kiss and huges!

Den häta kan jag ju ta

till tobaksfriduon, eller inte!
Btw: Igår hade jag nytt rekord på
statestiken! :D ♥


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag på skolan kommer det vara en helt vanlig dag, förutom när vi ska träna i kyrkan. Kommer iaf inte att vara
med på idrotten, eller jag vet inte, men jag har as ont i huve...
Så jag kommer att ta en alvedon, innan jag far. Fatta vad man taggar Fredag nu då! :O
Längtar otroligt myckee!

Rätt ofixat hår, som ni ser, men jaja, ska försöka få i mej någon frukost

nu.


Tjaa hejdå :))


Ni vet att jag är duktig på webb bilder när jag är hos pappa :]]
Är hos pappa nu, eller jag kom hit vid halv sju. Har inte gjort så mycket, bara snackat med Fridaa, yes.
Ska packa idrottskläderna till imorgon, tror jag. Ska oxå försöka hitta någon bild till tobakgrejjen, men det lär jag ju inte hitta... Btw pappa har ju varit i turkland så jag har fått lite grjes, två väskor åch nå mer. :]
Aja ska fortsätta vara social på msn nu.


2-2

Sorry för att jag inte har skrivit idag, men jag har varit ute och kom just hem från matchen, oavgjort
2-2
. Nu ska jag iaf snart gå och duscha sen blire vell middag, pappa och kanske Fanny & Hanna.

Kort inlägg menmen..

Alltid älska fotboll

Har just sett klart en film som hette? Kommer inte ihåg, har inte så bra minne. ;]
Men den var ju iaf bra. Resten av kvällen kommer bestå av godis, och sånt typ. Det förkänar jag, har sprungit ikväll.
Men jaja, har inget att skriva, skriver mer imorgon.
Då har vi också match klockan tvåå, tror jag. :] Taggar som fan! :D

(LL)

Kommit hem.


Bild från när Melle badade.

Sen så vart det ju stan, med Hanna.
Det hära köpte jag.
3 linnen från H&M.
Brunkräm från H&M.
Tussar från Åhlens.
Solbrillor från Åhlens.
Tunika (skolav....) Åhlens.
Kort byxor Åhlens.

Kommer att ha en kofta och strumpbyxor till tunikan.


Yay I am a gay :]

Staan

Godmorgon!
Skrev inte igår, men jag var på matchen med Frida&Hanna, kul var det, fast dom förlora med 7-0 eller
vad det nu var. Sen var jag barnvakt till Melle, från nio till halv elva. Inte spec länge men, det förstörde iaf
min kväll... Jaja idag ska jag iaf till stan, Hanna ska också dit, hon ska hjälpa mig att leta examens kläder.
Har inte hittat det än... ;] Jag är lite efter förstår nii.
Skriver vell när jag kommer hem igen, och då kan ni ju få en bild på det jag köpt.

Sitter och lyssnar (L)
Måste göra mej klar nu, :)

Sorry.

Sorry för att jag inte skrivit idag, men när jag kom hem var datorn upptagen och sen for jag på träningen.
Kom just hem där i från. Ska snart gå & duscha sen ska jag vara med Hanna&Frida och då ska vi se på
Joels&Felixs match. Sen kl nio måste jag hem för då ska jag vara barnvakt åt Melle, för mamma ska hämta
Anders på flygplatsen. Efter barnvakten kanske jag är med Hanna och Frida och Joel och Felix, kanske kommer
att tälta, fast förmodligen inte.

Sista inlägget för kvällen.

Sista inlägget för kvällen, kommer att updatera mer imorgon, puss och godnatt

Sitter och lyssnar på denna heting just nu ♥

Har just ätit middag.

Har just ätit middag. Ska nu göra läxan, gjorde inte den tidigare idag för jag orkade inte, ist läste jag ut en
bok, som heter tystnadens hus. Helt okej, :]
Efter läxan blire vell dom jag var med igår? Vetinte än.

Klassresan. (L)

Hemma från skolan.

Tjosan!
Typ ganska vanlig dag idag, eller näe, vi har köpt glass, klubbor & tuggummmi.
Och så har vi fått spela fotboll på en no/so lektion. Annars har det varit en helt vanlig dag.
Imorgon är det ju Fredag, äntligen helg igen! Sen äre bara en vecka kvar, där man dessutom ska städa,
fotbolls grejen och avslutningen! Yeey!
Nu blir det vell att göra läxan, sen middag, efter middan skulle jag kanske vara med dom som jag var med
igår, asså Fanny, Frida, Hanna, Felix och Joel, som vanligt så ska vi vara hos Joel.

Väldigt suddig bild, på Alva men vem bryr sej?

Godmorning!

Godmorgon!
Skrev inte igår kväll, men jag orkade inte, var iaf med Frida, Fanny, Hanna, Joel & Felix.
Vi åt först mjukglass och sen for vi till Joel och hoppade studsmatta och spelade fotboll,
och kurragömmmma. :] Har inga kort, som vanligt. ;] Men ni klarar er!
Idag ska vi iaf köpa mjukglass med skolan, haha mycket mjukglass nu. :]

Ojah!

Rubrik?

Kom just hem från solrosen, sista gången jag och Hanna var där, för skolan är ju snart slut! :]
Vi fick iaf göra nån blomma grej, vi fick välja blommor och göra som en enda av dom, haha förstår
ni?
haha aja jag tycker dom vart rätt lyckade. :] Sen fick vi vattna blommor och sen sluta tidigare.
Snart nån gång blire vell att äta middag, eller snart? Om nån timma kanske. ;P
På tal om skola så sa jag ju att jag och Frida skulle göra en sak på lunchen, jaa vi gick och pratade med
rektorn om några grejor, allt kommer att bli bra om vi följer planen. ;] Sen idag hände det också massa
grejer med en massa personer, så jag fick damp! Eller kanske inte visade de till alla men... ;]
Aja sen efter middan så ska jag vara med Fanny, Hanna, Frida, Felix & Joel, vi ska köpa mjukglass.
Yeeh, och Ottilia har farit till spanien! Hare bäst där Ottilia! :]

6-0

Matchen gick vell inte sådär jätte bra, förlust. Fast jaa, det vart ju somsagt ingen bra början, cyklade
till tunnan, sen skörde jag, Ottilia & Carro mannen i mitten och så var jag i mitten och så skulle jag ta bollen
i luften och så sen bröt jag tummen, eller stukade om jag ska vara ärlig. :]

Och Ottilia bara skrattade, haha, när jag sa:
- Jag måsta fara till doktorn och rönka den.
Haha ni förstår va? ;]
Haha aa men iaf så vart jag as sur på deras spelare, inte fint spelat av dom !

Ska duscha nu men jag skriver imorgon vid ungefär fyra, tror jag, det är ju ingen träning, den är flyttad till
Fredag ist.

(L)

Stressad

Känner mig rätt stressad just nu, ska vara på tunnan om en kvart och jag har inte ens
börjat leta mina kläder...
Alla iklassen ska komma, så kom du med kl halv sju. :]

(L)♥<3

Imorgon dör jag! :]

Fannyy om Bladlöss!?:
HAN ÄR MIN

Svar: Och min! :]
_______________________________________________________________________________________

Kom just hem från skolan, tråkig dag som vanlig, haha fast man fick veta lite granna om Henke! ;]
Och imorgon på lunchen, omg! Kommer aldrig att våga, då ska jag och Frida göra en grej, kanske
skriver imorgon vad det är, efter jag har gjort det.

Några dagar sedan.

Bdb

Godmorgon!
Håller på att ta bort en massa bilder på bilddagboken. Ojoj vad man hittar fula bilder asså! Därför måste
dom bort fort! Fast jag vet inte hur man kan ta bort alla på en gång och då tar det en massa tid att ta bort
dom en&en... Men jaja, haha ska försöka att bli lite seriösare där. ;]
Men jaja hinner inte fortsätta med det nu, måste göra mig klar inför skolan.
Nästa vecka äre fan skolavslutning! :D Taggar, som fan!

Så najs!

RSS 2.0